Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megtalálom az igazit!

Most kurvára kiakadtam!

2021. július 21. 23:20 - Megtalalomazigazit8

 Kitaláltam, hogy hétvégén elmegyek Rudasba. Volt csajomat hívhatnám, hogy barátilag nyomuljunk, de nem akarom. Nem akarom hogy nem vagyunk párkapcsolatban, de azért kb úgy vagyunk csak nem szexelünk..

 Szóval gondoltam elmegyek egyedül vagy nézek valakit, valami csaj ismerősöm. Nézegettem a face ismerőseim és rögtön az ábécé elején találtam is egyet, akit jó arcnak gondoltam. Rá is írtam h mi van vele. Örült is neki, kicsit dumáltunk, érdeklődtünk egymás iránt, aztán jött az h ő párkapcsolatban van :( Gondoltam afaszom, pedig jól alakult a kis dumcsizásunk, mindegy, laza leszek, mintha nem is érdekelne. Megdicsértem meg gratuláltam. Erre írja h szépen alakul, 1 éve vannak együtt, “ismerkednek/gyűrik egymást, megfelelő aláhúzandó.” Mi a faaaasz???

Hogy lehet ez? 1 éve vannak együt!! Ilyenkor szerelmesen szárnyaló boldogságban kell lenni bazdmeg!!! Mi a fasz ez?? Most komolyan?? Ennyire szánalom az emeberek párkapcsolata? Akkor minek van benne? Szálljon ki és keressen másikat. Komolyan, engem baszott fel agyilag! Hát milyen már ez!? Teljesen kész lettem. Korábban is mondott ilyet egy csaj, hogy csiszolódnak. Mi van? Mintha kötelező lenne párkapcsolatban lenni! Jesszus! Ha így kellene lennem az biztos, hogy kb felkötném magam!

 Azért nekem mindegyik párkapcsolatom jó volt. Megvolt mindegyik szépsége, boldogsága és ilyeneket sosem gondoltam/írtam!

 Látom, hogy nagyon jól döntöttem és megkeresem a magam igaziját, de nem könnyű az út! Viszont nem is szeretnék mást, az biztos!

Egyébként pocsék napom volt, megint egész nap depi, hogy nincs párom, de nap végére feldobott egy kis szösszenet: ALDI-ban voltam, mikor a aksszánál előttem levő 50-es nőt nézegettem. J magas volt, szemüvegben és egy kicsit vastagabb popsival, olyan MILF szerű nő. El is kalandoztam, mikor végigmértem, majd a kassza után oda mentem mellé elpakolni a cuccaim. Nem szóltam semmit, mert nem szoktam így letámadni senkit, enm is szokásom, főleg, hogy csak egy jó kiadós szex járt a fejemben, majd mikor vártam a buszt és eszegettem a kis aszalt ananászom, megláttam őt a kocsijában a lámpánál. Ő is észrevett és hang nélkül gesztikulálta, hogy jó étvágyat, majd felemelte a dobozos italát. Valamit én is motyogtam, de nem tudom mit, mert annyira tűzbe hozott, hogy azt néztem, be tudnék -e szállni a kocsijába, de tele volt gyerek üléssel, így megmaradt ez egy flörtnek, ami tök jó volt.

Legközelebb ha lesz ilyen, akkor meglépem azt, amit most nem. 5 hónapja nem szexletem senkivel, lassan bárkit megdugnék...azért a nagy keresés közben vannak szükségletek is...  

Szólj hozzá!
Címkék: nehéz nap

A bejegyzés trackback címe:

https://megtalalomazigazit.blog.hu/api/trackback/id/tr6316634816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása