Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megtalálom az igazit!

Múlt, jelen és jövő.

2022. április 23. 12:55 - Megtalalomazigazit8

Jelenleg rohadt jól vagyok és hálát adok a mindennek, hogy sikerült minden szarból kijönnöm, átmennem, felmennem, lemennem :-) és élek! Nem akarok öngyilkos lenni, élni akarok :-)

B -vel átbeszéltünk mindent józanul is és minden ugyan úgy van, ahogy szétcsapva gondoltam, ez nem változott, pedig ez ritka, velem még sosem volt ilyen, hiszen ami gondolatok jönnek beállva és azoknak az érzéseknek, vajmi köze van a valósághoz, de most nem! Most pont hogy segített abban, hogy meglássam azt, amit már látnom kellett, hogy B az akit keresek! Itt volt a szemem előtt, csak nem láttam. Jól körbe kellett néznem, hogy mi van körülötte és rá kellett jönnöm, hogy nála pengébb csaj a világon nincs. Szóval kikebaszottul boldog vagyok és kajak életünk végéig együtt szeretnék vele lenni. Ja az eljegyzési gyűrűket már megvettük, csak a méret nem lett az igazi, mert netes rendelés volt, de éppen csere alatt van. Esküvő már megtervezve, hogy hol, meg mit, de ez titkos, egyszer majd ha meglesz akkor leírom azt is, hogy mi hogy van/volt ;-)

Drog. nem, nem és nem! De igen! :-D Az van, hogy hülye azért nem vagyok, még egyszer nem leszek akkora fasz mint voltam, hogy szét anyagozzam magam, mint korábban 15 évig tettem, és szétbasszam az életem, de! és itt a nagy DE!  Inkább bedrogozok és belemegyek egy ilyen rekreációs estébe, mint hogy a neten keresgéljek (merthogy már ilyen is volt), hogy milyen pisztolyokkal loccsantsam szét a kibebaszott fejem!

Egyébként meg B-vel akkorákat kúrunk, hogy ekkora fless még droggal sem volt és ez nagy szó ám! Korábban droggal ezerszer jobb volt szexelni, mint józanul és most nem, ez is hihetetlen! És az eredmény? Hát a sok szex és boldog párkapcsolat mellett, ezerszer könnyebb megállni, hogy cuccozzak, sőt! Sokszor van hogy gondolkodok rajta, hogy milyen lenne, de kedvem sincs az egész bulihoz. Ja igen, mert azért ez melós ám, oké, hogy beállsz meg bulizol meg minden, de azért utána van egy jó nagy adag bűntudat, meg le is fáraszt rendesen és most is nekem pontosan 1 hónap kellett ahhoz, hogy mentálisan ugyan olyan legyek mint előtte.

Sok kattogás volt, hogy huu, milyen volt, meg még, még, még, kell! Persze engem már nem vernek át ezek a gondolatok ez a "kisördög", nyomatta ezeket nekem már sokat és most már tudom, hogy mindennek megvan a helye és ideje és kell tartanom a kontrollt, különben elcsúsznak a dolgok.

És a sport a gyúrás! Hubazzeg az megy ezerrel. Most "csak" gyúrni járok heti 3x és az erőnléti edzéseket elhagytam, mert arra már sem erőm sem időm nincs, hiszen a párkapcsolattal foglalkozni kell, nem beleszarni, hogy most már van azt viszont látásra, főleg, hogy jó B-vel, szeretek is vele lenni jó sokat. :-D <3

Szóval megy a sport ezerrel és most már életem végéig, mert ez rohadt jó ám! Összeteszi az embert, feldobja nagyon és hát egyre közelebb a célhoz ugye, mert az is van ám, ahogy korábban már írtam. Jelenleg -20 kilónál vagyok, de nem a fogyás a cél már, hanem egyfajta test, ami még nincs meg, de jól haladok vele. Sokszor kapok visszajelzést, hogy hu meg ha, meg sokszor megnézegetnek az utcán, fiúk/lányok egyaránt, ez néha zavaró is ám :-), de persze jól esik :-D

Háááát ennyi!

Egyszer írt nekem valaki mailt a blogról, hogy hihetetlen amik velem történnek és tényleg igazak? :-) Garantálom, ez mind igaz, nem csak a képzelet szüleménye (bár csak az lenne...) ez az én életem, én ilyen vagyok és azért írtam le mind, mert szerettem volna magam is átgondolni a dolgaimat ahogy történtek és azt is, hogy ezeket más is lássa, hátha valami a hasznára válik belőle vagy esetleg nekem ír valaki, ami az én hasznomra válik.

Nagyon köszönöm, hogy elolvastad az írásaim!

Bye-bye!

 

image_6487327_2.JPG

Szólj hozzá!

Megtaláltam az IGAZIT! 4. rész.

2022. április 22. 17:12 - Megtalalomazigazit8

Megérkeztünk haza!

Taxiból kiszállva kiesett a kezemből az üres műanyag ásványvizes palack, én meg szaladok utána, kicsit vicces volt, mögöttem meg egy teljes rendőrörs. Kicsit paráztam is, hogy bakker, kész vagyok, mint a házifeladat, nehogy most jöjjön oda valaki és megkérdezze, hogy tud -e segíteni :-D! Merthogy velem szemben egy szép rendőrségi épület van és ezt el is felejtettem, de egyébként kivülrőlnem is látszódott semmi, mivel nálam egy kék ALDI-s textíl szatyor volt, tele hülyeségekkel, meg egy plusz kabáttal, merthogy azt is hoztam magammal, mikor buli közben hazamentünk a fülesért :-), így út közben B nyugtatott is, hogy nem para a kinézetünk, mintha szülői vedégségből jönnénk, így megnyugodtam..

Kicsit azon is paráztam hazafelé, hogy megvannak -e az ekijeim, meg a füvem, mert össze-vissza pakolásztam már mindent és az aftergyilkos lenne, ha nem lenne, de megvolt szerencsére. Ahogy hazaértünk a konyhában gyorsan kivettem mindent a zsebeimből, meg a másik kabátomból és huh ott volt a kis zacsi, tele a szépséges ekikkel, volt vagy 10db, meg egy jó kövér gramm fű. Kirrály! megnyugodtam! Ami még előkerült az egy kis KFC-s csirkemell a rajtam levő kabátom zsebéből! Beszabehu, ilyen ez! Buli közben még KFC-be is kimentünk kajáért magunknak, meg meghívtam rá pár ottani arcot, azaz futárkodva bevittem nekik a buliba, de ahogy eszegettem, valahogy eltettem a zsebembe :-D Szóval szépen kipakoltam mindent a konyhaasztalra és kezdődhet az after! Be is toltam egy ekit gyorsan az arcomba, szopogattam és kicsit paráztam, hogy jó lesz-e, nem e baszott át a díler srác, de nem! Ez ugyan az volt mint a bulin! Jee, jött is a fless, mire léptem egyet a wc-be be, meg ki! Parti ON tovább!

B-nek mondom, hogy hu te hallod, nem semmi ahogy viselkedsz velem, teljesen profin kezelsz, semmi parafless! Aszonja, ja igen hiszen adtál használati útmutatót! Mondom, mi? Hogy? Hát az évek során annyit beszéltem ezekről, hogy mikor mi van, meg részletesen, hogy milyen vagyok, hogy ő teljesen tudta mikor mi lesz és úgy is volt! Bazzeg hihetetlen ez a csaj! Én csak néztem és ámultam, persze adagolta tovább a flesst ez a kis kellemes mozzanat is!

Na aztán elkezdődött az össze-visszaság, beütött az eki rendesen :-)! Ki be rohangálok, dumálunk ezerrel, zenét nyomatom a szobában a konyhában, kajálunk, mert rájöttünk éhesek is vagyunk, pluszba még vetkőzök, öltözök, azt se tudom mit csináljak és a végén egy kigombolt ingben vagyok, alsógatyában maradok. Így megy az after, fullosan készen!

B-t megkérem, hogy táncoljon nekem a szobában, eljátszuk, a táncoslány szitut :) Felállítom B-t az egyik kis IKEA-s fekete puffra, adagolom a bugyijába a pénzt, ő meg táncizik, mutogatja magát a popsiját a punciját, mindent! Szexelni már szeretnénk, de húzzuk az időt, de nem sokáig! :-) Elkezdjük a kanapéban a simogatást a csókokat és a pettinget, már nem nagyon bírjuk! B szétteszi a lábát és elkezdem betenni a farkam neki, de elég szűk, bár jó nedves. Abbahagyjuk, hogy a hálóban folytassuk, de előtte még egy kis konyha móka :-)

Konyhában tolok egy fél ekit orrba, meg egy felet szájba és tovább megy a pörgés :-) Szaladgálás ide-oda, szobából ki, szobába be, duma, zene, aztán egy kis kaja a konyhában és fű, ja igen dobozról, mert cigipapírom nincsen, nem készültem ilyenekkel :), ezzel rákészítve magam a hosszabb a lazulásra szexre és sikerül benyugodnom. Mondom is neki, hogy ok, most jó!

Bemegyünk a hálóba és elkezdődik az egésznapos szex! Huh, kurva jó! Kemény álló farokkal szétbaszom, szétnyalom, szétszopja a farkam és közben hatalmas fless, szeretet, szexhiánypótlás! Testzik neki is, szétélvezkedjük magunkat. Eső körben vagy 1,5 óra baszás, de nagyon baszás. Aztán kis pihi, gyújtás fűre konyhába, kis kaja és vissza a hálóba szex. szex és szex. Ez ment estig, aztán másnap is, de már cucc nélkül.

És itt vége tért a móka, mármint a buli móka :-) Ki is dobtam a megmaradt ekiket, összesen vagy 7db-ot, mert jöttek a gondolatok, hogy hu kéne még meg mikor kéne és ennyi elég volt, nem akarok drogozni! 15 évig ezt toltam, nem akarom! Tudom mi a kezelés! Fogtam a zacsi cuccot és kiöntöttem a wc-be, lehúztam a faszba, nem kell!!! Jobban is éreztem magam utána, nem vagyok drogos értem?.! :-)

Szólj hozzá!
Címkék: szex after eki

Megtaláltam az IGAZIT! 3. rész.

2022. március 30. 23:18 - Megtalalomazigazit8

Szóval be a taxiba hátulra és már indulunk is! Dumálok és dumálok és dumálok és szeretet fless van ezerrel. Megkérdezem hogy szabad -e gyújtani a kezemben lévő jointra? Természetesen nem volt ellenvetés :-) Körbe jár, mindenki tologatja, kivéve B és Zs, ők nem, B egyébként sem, soha. Zs-t kidobjuk otthon, aztán megyünk hozzám a fülesért. Duma ezerrel és nézem B-t a volt csajom, hogy teljesen jól érzi magát! Ott ül mellettem balra és dumálgat mindenkivel és kézségesen segít nekem, ha kérem odaadja az ásványvizem és beszélget a full drogos arcokkal és megértő és semmi para.

Bakkker, ekkor leesett, hogy ő az bazzeg! Ő az aki megért, aki megérti az embereket, aki nem ítélkezik és aki elfogadja ezt a részemet is, mert igen ez az én részem és soha nem tagadhatom le! Igen drogos vagyok és persze 10évig nem drogoztam és a jövőben sem szeretnék, de ez a részem és örökre az lesz és ezek az emberek semmivel sem kevesebbek, mint bárki más és ő ezt így látja, ahogy én. Uhhh! Szeretet fless és ránézek és lesmárolom és smárolom és előjönnek azok a gondoloataim, amik igazak és nem csak a drog miatt. MIndig is téged szerettelek és mondom neki és smárolom és simogatom és késsz, pfff, tüzijáték meg minden! Ismét összejöttük! A két srác akivel vagyunk, jól érzik magukat, az egyik mondja is rám, hogy ki ez? Valami celeb? :-) Aranyos és jó értelemben, mivel belecsöppent a kis világomba, ami perpillanat tökéletes és megértés és minden rendben. Jó az ilyen, bizony és ezt érzi, meg látja.

Megérkezünk hozzám, usgyi fel B-vel a fülesemért, de jönnek a bolond ötleteim, hu ezt még el kell vinnem, azt is meg azt is és összeszedek egy szatyornyi cuccot :-) Van benne Gamboy-tól kezdve WC illatosítóig és még váltó póló is, meg ing :-) Gondoltam megmutogatom majd embereknek, meg majd felveszem a pólót meg inget, de vajon egyszerre 3-at egymás után vagy négyet? :-) Semmi baj és B ezen sem hisztizik, meg semmi. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga :-) Kb. 10 perc alatt megvoltunk, go vissza taxiba.

Eldobtuk még haza a srácot, aki rendelte a taxit, ki akartam fizetni a fuvarját, de nem engedte. Go vissza a bulira. Ekkor már valami hajnal 6 felé lehetett, szépen világos meg minden. Megérkezéskor fizetek, aztán a taxis sráccal még tolunk egy kis ekit, ami nálam van. Egyet ketten, összetörve csíkba kihúzva, orrba feltolva. Aztán vissza a buliba.

Befelemenet pont jön kifelé az a dj akinek a fülesem akarom megutatni, váltunk pár mondatot, hogy ohh szorri, majd leközelebb, persze, semmi gond, majd legközelebb. De hát van bent még dj, amjd annak megmutatom :-)

Go a konyha, mert innen nem lehet szabadulni és flesselek bakker ezerrel, megy a szeretet meg megértés. Összeismerkedünk külföldi lányokkal, hárman vannak. Az egyik Finn a másik kettő nem tudom honnan és akarok venni tőlük egy aranygyűrűt, merthogy sikeresen ránéztem, arra a tényre, hogy én B-vel fogom leélni az életem, hiszen ha 1 évig se én se ő nem volt mással és nem is akartunk, akkor ez egyértelmű, mi egymásnak akarunk csak lenni. Egyébként korábban is gondoltam már arra, hogy lehet el kellett volna jegyeznem, meg lehet ezt kellene tennem, de csak egy kósza gondolat volt. Na most ez realizálódot.

Sajnos a lányoknál nem volt eladó arany gyűrű, így jófej módon és romantikusan az egyik lány, akinek szőkére volt festve a haja és ki volt festve az egész arca, de nem csak szimplán, hanem valami mintázatokkal, azonnal csinált egy gyűrűt szívószállal és odaadta. :-) Én meg letérdeltem és megértem B kezét! Igent mondott! MIndenki boldog, a lányok is vidámkodnak, aranyosak :-)

Megy tovább a buli, dumcsi mindenkivel és a WC előterébe ismét összetalálkozunk a három lánnyal, én meg dumálok és dumálok velük. A téma, hogy a Hotel című film első része jó volt csak a többi nem én meg valahogy előszedem, hogy tökre tetszik a Brit angol, erre az egyik csaj elkezd így beszélni, olyan akcentussal,én meg kajak ezen felesselek :-) Kész bazzeg, de B-ezen sem lepődik meg! Nem értem, bolond ez a lány, mint én!

B éhes, mondom oké, akkor kimegyünk, rendelek pizzát, de ahogy kimegyünk mondják, hogy ott van nem messza KFC is. Ohh, király! Összeszedek még pár rendelést, mert jófej vagyok, fless van, meghívok pár arcot. Hát nem túl kellemes így kisétálni, de kell a kaja, aztán mikor megyünk visszafelé, már jobb, de azért nappal van na, én meg egyre inkább fogom fel, hogy mi történt.

Vissza buliba és megint konyha. ÁÁÁ innen nem lehet elszabadulni! Ott a kis dealerem és mondom neki, hogy vennék még ekit párat. Oké, 10 jó lesz?, hát pont kitalálta, hiszen még folytatni szeretném a bulit és lesz még after is otthon :-). Szóval 10db, 30ezer. Hu mondom az kicsit sok! Aszonja: Oké, akkor dobok még mellé zöldet. Megbeszéltük. Odaadja, de nálam nincs már csak egy ötezres kp-ben, így ki kell menni bankautomatához. Kijön velünk a buli hely előtt még kapunk útbaigazítást, hogy merre kell menni, pénz megvan adnám oda, de nem aszonja kint nem, csak bent. Oké. Vissza a buliba, ismét konyha, bizniszt letudjuk, jeee!

Na most mehet egy kis tánci. B-vel bemegyünk a tánctérre, ahol rajtunk kívűl még egy ember van. :-) Dumcsizok pár mondatot a dj-vel, hogy ismeri -e az AIAIAI fülest? Hát aszonja, igen, de neki nem jön be, mert nem lehet a szárát elforgatni, ellenben a Sennheiser HD25-nek, amit használ. Ohh. Na mindegy, vissza B-hez, táncizunk, meg flesselünk, én meg levezetem az elméletem, hogy miért is döntöttem, így hogy együtt legyünk. (Amit írtam fentebb, hogy 1 éve nem vagyunk mással, pedig ismerkedtünk is...), abszolúte reális neki.

Utolsó szám pörög már, dj is lejön a pultból, táncizunk kicsit, aztán usgyi, összeszedjük magunkat, közben a tánctéren villany felolt. Visszanézünk a terembe, mert B kiváncsi rá hogy néz ki világosban. Megnézzük, oké és go.

Kint már szép reggel van valami 10 óra. Séta picit és próbálok egyezkedni a korábbi taxissal, mert megvan az elérhetősége, de ő már nem jön értünk, mert afterezni szeretne velünk, de én már nem, én csak B-vel fogok afterezni...így hívok taxit és azzal megyünk haza. Nem volt túl jó élmény, de azért a Michael Jacksonra elflesselgettem a taxiban :-) De itt már titkoltam, hogy mi a szitu hiszen ez már egy full átlag idősebb taxis csóka, nem az a cuccos, meg jövögettem lefelé az ekiről is, nem volt túl nagy öröm, de azért tartottam magam lelkileg, van már ebben gyakorlatom, meg B is segített benne, jó volt, hogy ott volt velem..

Folyt köv, most már after jön ;-)

 

Szólj hozzá!

Megtaláltam az IGAZIT! 2. rész.

2022. március 25. 13:46 - Megtalalomazigazit8

Na kérlek szépen most indulnak be a dolgok csak igazán, gatyát felkötni ;-) :-)

Szóval megéreztünk a titkos bulira. Ez egy elhagyatott gyártelep, ami pont olyan, hogy itt aztán kurva jó techno buli lesz, de ez nem is érdekelt, csak halljak már technot, bassza meg! Évek óta nem voltam bulizni!

És ahogy megérkeztünk, hallottam a felső szinten, hogy ott dübörög már a ritmusos mély hang és villódznak a fények! Juhhé, usgyi! Felszaladunk (szó szerint, B és Zs alig tud követni, szaladnak utránam :-D) és a beengedőnek mutatom a telómon a meghívóm, hogy ide jöttünk! Valójában fingom nem volt a hely nevéről, meg semmiről, csak hogy titkos techno bulira. Nézi a beengedő, aki mellett egy csomag ásványvíz virít az asztalon, hiszen itt egészség van kérem, nem piázás... :-D Na és mondja, hogy, aha, hát nem ide szól, ez, hanem amoda. Há mondom az meg hun van? Aszonja, itten szembe. Huh mondom akkor jó, már megyünk is, csókolom! :-)

Semmmi para nem volt, mindenki boldog, meg nyugi, főleg Én! :-)

Viszont nem mentünk át, mert jött az ötletem, hogy előbb had menjek már szarni! És ha jól emlékszem valakit megkérdeztem, hogy.. vagy nem, ezt már nem tudom. a lényeg, hogy mentünk, vittem a kis csapatom, mert ott volt nem messze egy benzinkút és közben még egy feka srác is jött velünk szembe, jó kis boomboxon nyomatott valami funky zenét, persze, hogy ofagagyarásztam neki, hogy cool meg minden! :-D Naaagyon jó kedv van kérem!

Benzinkútra be, mondom az eladónak, a wc-t szeretném használni, mer vészhezet van! :-) Persze nem volt gond, mondta, ohgy menj csak. Megvolt a wc, hatalmas mekönnyebbülés, de elfogyott a papír, legalábbis még jó lett volna némi, erre felhúzom félig a gatyám :-) (jól nézhettem ki) és tipegek át a szemben lévő női WC-be :-), erre megjelenik B, hát ő is beszaladt WC-re :-D, tépkedem a papírt, mikor  mondja B, hogy mi helyzet? Á mondom elfogyott a papír. Erre megyek vissza hogy befejezzem a tisztogatásom, erre látom, hogy dehogy fogyott el, ott van a kéztörlőben egy rakat :-) Oké, be vagyok baszcsizva na :)

Kúton még vettem 3 kisüveges Unikumot vagy Jagert a faszse tudja, de azt tudom, hogy az egyik ízesített volt, valami gyömbér vagy mi :-) Kész voltam már na :-) (meg Zs-nek rágót, mert gyrost ettünk Mori előtt mikor sorban álltunk és persze ő kapta a hagymásat, aki csajozni akart ugye) :-D és szénsavmentes ásványvizeket. Hmm. vajon miért? Mert semmit nem terveztem, de tudtam, valami lesz!

Indíts tovább, de hoppá, kút mellett ott egy dohány bolt, gyorsan be, mert nekem még kell szivarka, azt szeretem! Buliba kell! Go tovább, pisi a szabadban, fa mellett, de legalább sötét van, nem látják a farkam :-), cigire rágyújtok, huh, annyira nem is esik jól, piánál ez így is szokott nálam lenni, kicsit hányingeres, asszem el is dobom éééés buli menjüüünk!

Odaértünk egy gyár aljába, le a pincébe és nagy szürke fém ajtó kinyit, mögötte már vár a beengedő ember. Mutatom a meghívót, de nem is nagyon kell, asszem vágja ki vagyok (hogy velem levelezett nemrég, nekem küldte a meghívót) pár mondat után és hisz nekem, mert én igazat beszélek ez látszik rajtam, főleg ami flessben vagyok :-) Jegyet megvesz és egyből bekérdezem, kedvesen óvatosan, hogy ömm, figyi, kéne egy kis feldobó. Jön a válasz: ott a konyhába menj :-) Oké! Megyek is! Előre és jobbra! Nem a tánctér, dehogy! Kit érdekel, nekem most cucc kell bizony! Figyeled mi történik? Mert én nem! Én csak sodródok az árral és nem érdekel semmi. Mint egy bekapcsolva maradt autómata jövök-megyek, mindenkit szeretek és csinálom amit ilyenkor kell.

Szóval konyha! Hmmm, fiatal huszonévesek, mind kedves, normális, egyetemista félék. Köszönök, meg minden, biztosítom őket, hogy szeretés van :-) és hogy kéne valami. Oké, egyből haverkodás és azonnnal a dealerrel, mert egy rutinos azonnal ráérez erre, csak egy összenézés és ennyi! Összetalálkozik a kereset-kínálat :-) Tehát a baseball sapis srác :-), aki már veszi is elő a portékáit,  jöni a zöld, na meg az eki. Mondom neki, hogy zöld az kevéske egy gének, viszont jó az illata, ez jó cucc, ismerem már..na de nem baj, hogy karcsú, húzz le nyugodtan, én most ezért vagyok itt (Számlámon több mint fél milla figyel, kit érdekel pár ezer forint?), ezt így mondom is neki és akkor jöhet az eki hármat kérek! Ha jó, akkor jövök még. Ahogy adja, már dobok is be egyet, szopogatom és huh, jó erős, bitangúl marja a nyelvem, meg lezsibbasztja az elejét, ahol szopogatom. Szopogatom (mint kiéhezett kiscsaj a faszt), hogy mielőbb bejöjjön. Adnék Zs.nek, de neki nem kell! Látom mi helyzet, ő neki ez már nem buli, ő csak a kis felszínes bulikákkal szimpatizál, viszont B elemében van és szeme sem rebben, hogy mi történik.

Be tánctérre és pár perc, hubazz, jó a cucc, szeretet fless van. Azonnal ki konyhába, jöhet még! OKé, 10? Aha jöjjön. 30 ezer, hmm mondom neki, kicsit sokk! Oké, adok még mellé zöldet. Jóh, adj. Közben tekerem a zöldet, amit el sem raktam, kinthagytam a konyhaasztalon. Oké, sötét van meg mindenki szén kész, de senki nem lop ez látható, érezhető, itt nem az a kis suttyó banda van! Ott is maradt később is. Na zöld megteker, de valahogy visszamegyünk a tánctérre és pár mondatot váltok a DJ-vel, hogy milyen a fülese. Mondom neki: Sennheiser HD25? Erre fogja és odaadja, belehallgatok, elég jól hallható a készülődő kövi szám. Visszaadom és mondom neki: nekem van AIAIAI-m, ismered? Nem. Nem? Mindjár hozok egyet! :-D Érted, mindjárt hozok egyet! De honnan vagy hogy? Na figyeled:Szólok B-nek meg Zs-nek, hogy elugrunk haza, mer hoznom kell egy fülest :-)

Igen én ilyen vagyok, bolond! Ki az utcára, hívok taxit, de nincs szabad. Érzés? Full kész, szeretet barátság, fless! Megjön egy taxi, azonnal lecsapok rá! De azt 2 másik párocska hívta, erre annyira határozott meg kedves voltam a vezetővel, hogy már át is váltana rám, nem érdekli, hogy megrendelték a fuvarját :-DD Jön a párocska, én meg próbálom leszervezni, hogy a 3 helyre 5-en bepaszírozódjunk :-D Késsz! Aztán meglátom,  hogy bukott ez a szitu és kedvesen átadom a lehetőséget az egyébként is megillető párocskának. :-D

Aztán sétálok arrébb, kellemesen, vidáman, testemen a kellemes lehelletnyi szélfúvást érezve, mintha kb. a tengerparton sétálgatniék és még persze a nap is süt, had legyen ez olyan :-D. Aztán meglátok egy srácot és egyből helló! Hogy vagy??? (én mondjuk Késsz vagyoook! Diiik de még hogy!) Na szóval gyors összehaverkodás és jön a taxija. Benézek, nehari, de el tudnál minket is vinni? Kifizetem! Persze, szálljatok be! :-D

Fuh, ez nagyon hosszú és hol van még a sztori vége! Köviben folytatom ;-)

Szólj hozzá!

Megtaláltam az IGAZIT! 1. rész

2022. március 21. 17:46 - Megtalalomazigazit8

:-) Megkönnyebbülés és egyben öröm, boldogság ezt leírni és meg bizony, megtaláltam!

 Komolyan kicsit nehéz erről írni, mert annyira jóség van, szóval neki is kezdek az elejéről a sztorinak ;-) Azért előrebocsájtom, hogy beszarsz! Kurva jó lesz! :-D

Múlt hét vasárnap este elmentem Zsoltival a Remix disco-ba, ahogy megbeszéltük. Bár nem volt kedvem, de gondoltam, ha már megígértem, akkor megyek. Hát számomra ez egy vicc fos kategória! Gyááá, azok a retek retrozenék, bazdmeg!! Boney M, meg Coco Jumbo :-D Bevágtam pár ágyas páleszt, meg egy Pina Coldádát Zs-vel, mire elkezdett teszeni a zene, de fuu, mondom, hagyuk már, én intézek valami Techno bulit! Benne vagyok pár csopiban a facen, így ki keres az talál és én találtam egyet, de zártkörű, titkos, csak meghívóval. Kértem gyorsan egyet, mondom hátha, de egyenlőre semmi nem jött, legalábbis azonnal. Aztán ahogy telt az idő és ez a fosszar "buli" én is egyre jobban bespicceződtem. Egy öregasszony (szó szerint) már betalált, pedig csak mosolyogtam rá, hogy elismerjem, jó arc, az meg rámállt, fu bazz! Közben eszembe jutott, hogy a Morrison's 2-ben van techno terem, mondtam is Zs-nek, hogy menjünk át és még a volt csajom is ott van a barátnőivel. Na igen B ott van a fitnesses edzőtársnőivel. Ezen azért elgondolkoztam, hogy ez most akkor hogy néz ki? Volt aki ismer is minket, hogy korábban együtt voltunk, de úgy voltam vele, hogy akkor mi van, mi csak barátok vagyunk, ha meg nem így néz ki, akkor ez van, már úgyis szinte naponta találkozok B-vel, meg dumcsizgatunk,

Aztán ide-oda sétágattunk, egyik bárpulttól a másikig és Zs összetalálkozott egy régi csaj ismerősével. Kicsit idősebb, magas, hosszú festett szőke haj, bőr naci és ők láthatóan jól elvoltak. Engem meg ismét letámadott egy nő. Ez most éppen egy dagadt volt, bár csinosabb fejre, meg nem öreg, hanem ilyen sztk keretes szemcsiben, ami még jónak is mondható, de dagadt! Lenéztem rá, merhogy vagy 1 fejjel magasabb voltam nála ami nem baj, de olyan bele volt szegénykémnek, hogy azt se értettem mi kell ahhoz, hogy ilyen kinézettel szóbaelegyedjen bárkivel. Mindegy, én elfogadom az embereket, mindenki más, csak tőlem távozz, de láthatóan rámállt. Dumáltunk pár sort, aztán menekültem Zs-hez. Úgy éreztem magam, mint kisfiú a swinger klubban. :-) Zs barinőjével beszéltem kicsit, hogy jaja nekem ez a hely nem jön be és húznék el, meg Zs maradjon, de nem akart. Nem is értettem, hiszen csajt jött felszedni, de elmondta, hogy ez a volt haverjának a csaja, ezért nem ment rá. hmm mondom akkor én miért láttam, hogy a punciját simogatod? Aszonta, hogy nem is. Hát jó. :-D

Olyan éjfélkor elindultunk Moriba, de írt B, hogy már nincsenek barátnői, leléptek. Mondtam Zs-nek, hogy ez a helyzet, de no para, felőlem B-re is rámehet, már több mint egy éve szakítottunk és nekem nem kell.

Bakker, Moriba vagy fél órát várakoztunk, olyan sor volt, mire bejutottunk, de siker. B-vel megbeszéltük, hogy a ruhatárnál tali, erre a földszinti ruhatárnál nézem, sehol. Kezdek felbaszódni, hogy á, gec ez mekkora idióta!

Felhívom, alig hallom, meg ő sem engem és látom, hogy fent is van ruhatár, meg eszembe is jutott, hogy annó mikor lent voltam B -vel meg a bari nőjével Moriba, fent is volt ruhatár. Go fel, keresem B-t közben telő és meglátom! Messze van tőlem, de meglátom a tömegből, mer ő kitűnik onnan.! Édes istenem, egy gyönyörűséges kisangyal! Azta kurva élet! B egy olyan lány, hogy egy jelenség. Pici lány, nem magas. A haja az hatalmas, hosszú, természetesen hullámos, világos barna. Fehér a bőre a leányzónak és egy igazi kislányos megjelenés. 36 éves, de mint egy 17 éves kislány. Integetek neki és észrevesz. Átverekszik a tömegen és megjelenik. Megjelenik és az első gondolatom, huh ez a lány de csinos és az az angyali kislányos mosoly ahhhh! Tudod hol lesz Zs-é, ő nekem kell, ő az enyém! 

Jöttünk mentük, egyik teremből ki, másikba be, pia be, egyik a másik után, ágyas pálesz plusz mohitó kombó. Egyik terem szarabb mint a másik és a hely is okádék, túlzsúfolt vegyesen fos emberek, némileg bebaszva, de totál káosz az egész. Egy jó volt benne, hogy ott volt B. Ő volt a jó az egészben, hogy ott volt. Nem mutattam ki semmit, mert nem is tudtam, hogy mi van, csak néztem, jöttem mentem, dumcsiztam és utáltam az egész bulit. Akkor látták, hogy itt már végem van, mikor felvettem a fülhallgatómat és a valamelyik fos teremben elkezdtem a saját zeném hallgatni a dj pult előtt :-D Nem mondom, hogy laza vagyok, de eléggé leszartam mindent és mindenkit már :-)

Ja igen nem volt techno terem, pedig korábban volt. Ezen már berágtam az elején, hogy miféle dolog ez a kurvaanyukat! Na de az egyik teremben megálltunk (Optikában), itt mindenféle rap meg funky szólt, amit B szeret, meg mondhatni itt jó volt, legalábbis a sok fos közül ez volt a legelmenőbb ember, hangulat meg zene ügyileg. Ahogy nyomtuk a denszet, meg bolondoztam, mellettünk két kicscsaj egymásnak melegedett, amit néztem/néztünk. Oda akartam lépni, de nem tettem, mert ott volt B és úgy gondoltam, hogy nem lenne szép ezt csinálni. Hmm furi mi? Aztán Zs, cuki módon kezet csókolt B-nek, udvarlásképp. Ari volt, tényleg. Megláttam és ránéztem B-re és mosolyogtam egyet, mert tudtam, hogy ez nem jelent neki/nekünk semmit. Valahogy egybe tartoztunk még akkor is, pedig már rég nem jártunk. Hmmm, na mindegy. Tánci, hülyülés tovább, dumcsi a pultos lányokkal, meg valaki ismeretlennel is, ami jó volt, de semmi különös, jó volt ismerkedni. Ja igen egy két embernek elmondtam, hogy ő B, nem járunk, de ő lesz a feleségem. Hogy ez hogy meg miért jött, nem tudom, én poénnak gondoltam. Aztán egyszercsak megkaptam a meghívót a titkos Techno buliba. gyáááá! Örömünnep!

Leszerveztem félig bebaszva egy titkos techno partyt! Innentől jött az igazi jókedvem! Gyerekeeeek, beintéztem a titkos techno partyt! Gooooo! Még kicsit tánciztunk, meg szóba elegyedtem egy-két emberrel, aztán sikerült kiszabadulni Moriból. Kb fél kettő lehetett, mikor bedobtunk egy-két pizza szeletet a Morival sréhen szemben levő Pizza me-be és nekem szarnom kellett! :-) De nem tudtam! A meki nem volt nyitva ezeknél meg nem volt WC. Bazzeg, beszarok! Na mindegy hívtunk taxit és go a titkos helyre, majd valahol szarok egyet :-) Olyan 15 perc alatt ott voltunk, mert nem volt messze, csak a III.kerületben, de nem írom le hol, mert titkos ;-)

Folytatás a kövi bejegyzésben, hogy ne legyen ez ennél is hosszabb és fárasztó ;-) 

 

Szólj hozzá!

Csak nyugi van

2022. március 12. 12:06 - Megtalalomazigazit8

Zs-vel tegnap megvolt a 2. edzés és még mindig jó, bár kicsit többet beszéltünk közben, de nem hagytam és pörgettem az edzést. Egyszer le is álltunk több időre beszélni és lement a pulzusszám meg a pörgés, mondtam is, hogy erre figyelni kelll, ilyet nem szabad, mert intenzívnek kell lennie az edzésnek. Jó volt nagyon, mert teljesen egyetértett és folytatáskor teljesen felvette velem a tempót :-) Én diktálom a tempót! :-) Kell is! Jaaj amit észrevettem, nagyon jó volt! Körülöttünk az emberek elkezdték ugyan olyan intenzitással csinálni mint én. Volt egy kis kínai srác is, aki amikor látta, hogy komolyan nyomom és nagy nyőgések vannak, ő is levetkőzte magáról a gátlásait, szintén belehúzott és tolta ezerrel meg nyögdicsélt! Néha kellett pár szót váltanom vele, mert arréb rakattam a  törcsijét, útban volt, de mindezt mosolyogva kedvesen és egyszer észrevettem hogy van egy kurva jó tetkó az alkarján, összemosolyogtunk meg úgymond nyugtáztuk egymást, hogy toljuk keményen, kurva jó volt!!!

Ezt imádom, mikor komoly edzés van és mindenki tolja ezerrel, mert azért vagyunk ott és imádjuk ezt csinálni. Áhh szinte meg se tudom magyarázni mennyire kibebaszottúl jó ez a feeling.

Na és Zs-vel derülnek ki a dolgok, hogy sok hasonlóság van bennünk, pl. ő sem szereti, ha lepattintja a csaj, mikor jónak néz ki a dolog és nem küzd, hanem keres mást. Bár szerintem ez azért van, mert mi sem gondoljuk komolyan az illetőt, csak egy kis szex vagy valami, de küzdeni már nem akarunk érte, mert nem is komolyak a szándékaink. Ezt mondtam Zs-nek is, persze nem értett velem egyet, de nem baj, nem kell hogy lássa ezt, én tudom, hogy így van, ő meg majd rájön :-) (Egyébként ebből a szempontból egyre magabiztosabb is vagyok. Látom amit látok és tapasztalom amit és tudom hogy az úgy van, bárki bármit mondhat, de nem akadok ki, ha más a vélemény.)

Aztán említettem Zs-nek, hogy eléggé szar a hátam, nem jó a matracom amin alszok, pedig már cseréltem is. Erre odajön, kitekeri a karom és elkezdi nyomkodni a lapockánál, ami hu de kurva jó volt!, majd abba hagyja és mondja,  hogy na ilyen csajt tud, aki így tolja! Rádugrik és szétszedi rostokra az izmaid!. MMMMondom, te és jó csaj ez?, aha! jó és van pasija? Azt nem tudja, de korábban kurva volt, lehet nyom egy happy finisht is. U mondom ad meg az elérhetőségét, kell! :-) Most várom, remélem valami jó sül majd ki belőle vagy belőlem :-), de ha már a hátam helyreteszi azzal is előrébb vagyok :-), hiszen mint eldöntöttem semmi támadás, elvagyok a kis barlangomban :-)

És Zs. Na hát jó arc ez a gyerek! :-) Flörtölt a kis szépséges hosszú barna hajú pultos lánnyal befele és kifele menet is és láttam, észrevettem és bár jobb lett volna ha velem flörtöl, persze  lány, nem Zs, de nem volt annyira para. Azt is észrevettem, mint nálam. Azaz, hogy ezek a pultos lányok egy darabig elflörtölgetnek, de állj, ne tovább és behúzzák a kéziféket. Mondtam is Zs-nek, hogy ezt vettem észre. Aszonja, persze hogy! Pultos lányok nem célpontok! Bakker mondom, hát nekik ez a dolguk, hogy jófejkedjenek! Mondja Zs-hogy aha ez. 

Érdekes szösszenet, hogy sok a hasonlóság bennem és Zs-ben, így sokkal jobban kijövünk egymással és nincsenek parák.

Ma este meg megyünk a Remixbe zs-vel, valami light disco a nyugatinál, aszonja, hogy ott lehet csajozni, ő már sokat hazavitt onnan, de volt, hogy csak smárolt egész este egy kis fiatal lánnyal. Hát mondom ezt megnézem magamnak, azaz ma lemegyek vele, de másnap edzés van vasárnap! 11.00-kor, nem maradok sokáig és nem is iszok! Ha meg véletlen valami jó csaj lesmárol, hát hajrá, leszek a körülmények áldozata :-)

Most picit nyugodtabb vagyok és nincs depi, de érzem, néha jön de nem hatalmasodik el, ami jó, mert az utóbbi napokban már elég gáz volt.

Szólj hozzá!

Csókolom, Ági van?

2022. március 12. 10:38 - Megtalalomazigazit8

Nem nincs! :-)

Azt figyeltem meg, hogy akárhányszor próbálok közeledni ehhez a párkapcsolati dologhoz, teljesen kikészülök, de kurvára! Bármi történik egy kicsi alakulás egy kis flört a vége mindig a bukta.

Lehet ezért is, de ha visszagondolok, akkor az történt, hogy bármelyik párkapcsolatomban szarul voltam. Jó volt, hogy van valakim, de sok volt benne az á inkább mással lennék, meg jöttek a folyamatos párkapcsolati problémák. Ha jó csaj volt akkor csak a dugás számított nekem és a csaj is egy kis krva volt. Ha átlag, de okos, akkor persze volt dugás is, de inkább már jobb volt vele minden mást is csinálni. Elmenni ide-oda, együtt csinálni dolgokat. Ami közös volt mindenhol, hogy problémák, egy kis nézeteltérés, meg kis női bolondságok és részemről meg férfi vagy hozzám tartozó "elviselendő" dolgok voltak, amik mindenhol vannak szerintem.

Én most ezeket így nem szeretném a jövőben, ezért is akarok egy "ideális" párt, aki a fenti két kategóriának megfelel, tehát számomra kurva jó csaj is és okos is. Gyanítom ez nem egy mai dolog és hogy a kettő együtt sosincs vagy ha van akkor az ritka mint a fehér holló.

Na de a lényeg, hogy mivel folyamatosan depis voltam a csajokhoz közelítésnél, ezért most nem teszem. Mindig támadtam, aztán visszavonulás, meg támadás és visszavonulás. Hát most visszavonultam és pihentetem a dolgot, legalábbis tudatosan "tervezetten" nem! Jobabn is érzem magam így már napok óta, hogy nem pörgök ezen. Amúgy is csak a szex miatt pörögtem rajta, meg na jó az is hiányzik, hogy összebújva aludjak el valakivel, de ennyi, mármint az is jó lenne...na jó haggyuk..:-) Szóval jó lenne, de nem szabad ezt így erőltetni, ahogy korábban tettem!

Tehát K aki én vagyok nincs, most nincs, visszavonult a kis barlangjába, viszont látásra! :-D

Szólj hozzá!
Címkék: Ági van?

Új edzőtárs.

2022. március 10. 19:40 - Megtalalomazigazit8

Beszarsz! :-D

Tegnap dumáltam egy régi gyerekkori barátommal Zs-vel, Vele együtt nőttünk fel a 13 kerben, de nem az én haveri köröm volt, hanem a tesómé, de mindig jóban voltunk. Jóarc, 46 éves, fiatalos,jóképű srác és burkoló a szakmája. Tegnap előtt láttam a facen, hogy egy közös barátunk meghalt. Bazzeg mondom mi fasz? Tudtam, hogy nagy alkesz meg cuccos a srác és nem ért váratlanul, csak 46 évesen azért nem jó ezt hallani. (hmmm én 42 vagyok...). Szóval felhívtam Zs-t hogy mi a fasz történt. Hát hihetetlen, de egy 3 napos bebaszás után, józanul lefeküdt az ágyra, közben a csaja elment szomszédolni és ahogy ette a levest, lazán fekve vagy gondolom félig felülve, félrenyelt és belefulladt...a levesbe. Na ez durva!

Szóval dumáltunk és hogy ugye gyúrok meg minden és panaszkodtam kicsit, hogy mekkora szar volt a korábbi edzőtársammal és hogy most egyedül nyomom, de teljesen jó így. Erre kérdezget, hogy hová járok? Mondom a 13 kerbe. Aszonja hát had jöjjön már, mer régóta akar ő is, csak egyedül nem megy le és megmutathatnám neki mit hogy. Mivel gyerekkori barát, persze hogy igent mondtam neki, bár fogtam a fejem, hogy már megint egy fasz és fasszom, de beszoptam...és nem!

Másnap este hív, hogy várja mikor indulok és talizzunk, na mondom ez télkeg akar jönni, pedig reménykedtem hogy nem. Taliztunk és az feltűnt, hogy teljesen felkészült, és hozta amit mondtam, törcsi, rövidnaci stb.. Hmm. Az edzés meg hát bazzeg kurva jó volt! Egy értelmes felnőtt ember bazdmeg! Futásnál pár mondat duma, azt csinálta amit én, amit mondtam neki. Oda is adtam a fülesem egyik felét (bluetooth), hogy hallgassa, mert a kardió geci unalmas. Szegény végighallgatta az elmebeteg zeném (Alex Terrible .-) keress rá...) Mondta hogy "jó volt", de legközelebb hoz magával zenét :-)))

Aztán mentünk gyúrni és oda nem is kellett zene. Annyira összeszedett volt a csapat hogy beszarsz! Pont így képzeltem el egy közös edzést! Nem nyafog, nem csiráskodik, nem poénkodik, toljuk! És toltuk bazzeg! Néha kis duma, de ennyi. Nyögdécseltem erősen a fekpadon 70 kg alatt :-) és szóltam utána neki, hogy belefeküdnék a 80kg-ba, jöjjön segíteni, hátha kell. Aszonja, igen jön, hallotta is, hogy az előző szériában is már kemény volt a vége és már pattant is, jött segíteni. Bazzeg ez Á-nál úgy nézett ki, hogy szóltam, lehet kell a segítsége és kb 2 percig poénkodott, meg elsétált, mintha nem is hallotta volna, hogy poénkodjon. Bazdmeg! Tudtam én hogy igazam van, az a srác egy debil volt.

Ja és Zs-szingli mint én és mégsem is flörtölte szét az agyát, mint Á, csak egy-két kedves megjegyzés a csinikeh pultos lánynak azt annyi. Látszott, hogy edzeni jött le, nem szórakozni! Na ezt szeretem! 

Nekem a gyúró terem egyfajta szentély! Ott  nem bohóckodunk! Persze kicsi duma meg egy-egy poén belefér, mert jó az mikor lenyomod a kemény szériát, felvidul az arcod, de nem szabad erről szólnia az edzésnek. Az kemény munka, de végig élvezet! Ha ezt valaki nem így csinálja akkor húzzon a picsába, legalábbis mellőlem!

Remélem ez így is fog folytatódni, mert jó volt nagyon, rendesen feldobódtam utána :-)

Folytatás következik, mert vannak történések lányok terén is :-)

 

Na jó, ne keresd Alexet, itt van:-)

Szólj hozzá!
Címkék: új edzőtárs

Búcsúlevél

2022. március 08. 19:52 - Megtalalomazigazit8

Szégyenlen magam, hogy idáig jutottam, mármint nem nem szégyellem magam, az az égő, hogy ezt most közzéteszem. Ez van, ez vagyok és leszarom mindenki véleményét (elnézést).

Szóval tegnap olyan gecirekibebeaszottul szarul voltam, hogy áhh. Elmondhatatlan! folyamatos bánat-bánat és bánat! Sírás folyamatosan! A munkám alig tudtam elvégezni, nem is mentem el itthonról, csak távmunkát csináltam, de ott is folyamatosan elkapott a bőgés. Ami ilyenkor segíteni szokott most nem segített. Feltoltam B1 vitamint két csíkot, ittam pörgetőt (gyúrós "energia ital") és üvöltöttem bele a zenét a fejembe a legjobb dj fülesemmel (AIAIAI) és semmi! Már majd megsülketültem, de a legkeményebb hörgős Death metál sem tudott az életbe hozni. Láttam itt nagy gáz van.

Aztán elérkezett az edzés ideje, össze is szedtem magam, mmint hogy összekészültem és elmentem gyúrni. Végigtomboltam a gyúrást, láb-has nap volt és próbáltam minden bánatom és feszültségem kiadni. 45 fokos lábgépen 180 kg. Bár múlthéten a 240-be is belenyomtam párat, de a lábamban az ínszalag már kicsit meg is húzódott tőle, így addig nem mentem fel.  Mindenhol szétszedtem a testem és addig nyomtam amíg bírtam, hörögtem meg nyögtem mint az állat és szakadt rólam a víz. A végén még pár húzódzkodás, ami előtt már levegőt alig kaptam, de nem érdekelt, ki akartam jönni ebből a szarból. Hát nem sikerült.

Edzés közben a gyúrós csaj is köszönt mikor meglátott, meg mikor végeztem is jó pihenést kívánt, persze én is, de kit érdekel? Ki vagyok kosarazva és akkor? Most jó pihit? Rohadj meg bazdmeg! Senki és semmi nem érdekel, még a nyomorék takarítónővel sem beszéltem és a kis pultos kikscsaj a kirakott melleivel meg a pinájába behúzott farmerja sem érdekel, mert hogy minek? Lesz valami? Nem! Egy rakás szar az egész úgy ahogy van!

Aztán öltöző. Bazdmeg! Nyitom ki a szekrényajtóm, erre elkezdek bőgni, már megint. De jó, így hogy öltözök fel és hogy a faszomba megyek haza??? Hát valahogy sikerült szüneteket tartanom a bőgések között, szerencsére senki nem volt már rajtam kívül bent.

Sikerült hazaérnem és már csak arra emlékszek, hogy leültem a gép elé és eldöntöm, hogy megírom a búcsúlevelem.

Íme:


"Búcsúlevél

Sajnálom, hogy ezt kell tennem, de nem akarok tovább szenvedni ebben az életnek nevezett fájdalomban.

Sokan úgy látnak, hogy egy jókedvű mosolygós srác vagyok, de sajnos a valóság az, hogy nagyon szomorú vagyok. Sokszor nagyon depressziós é sírok nagyon sokat. Megpróbáltam jól lenni, de nem tudok.

Tényleg, edzés, hobbik, meg minden, de semmi. Egy darabig jó, aztán nem.

Nekiindultam, hogy megtalálom az ideális párkapcsolatom, amit sokan az igazinak vagy nagy Ő n-ek hívnak, de belebuktam. Ismerkedtem lányokkal, de kb senki sem akar engem, pedig azt hittem, hogy nem vagyok szar pasi. Úgy látszik tévedtem. Voltak olyanok amik úgy tűntek, hogy van némi esélyem, még ha nem is a nagy Ő, de legalább már valaki és nem a volt csajom a B bazdmeg ez a kurva B-s kapcsolat le sincs még zárva hogy rohadj meg azt kell kezelned te pöcs fasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

:-) Jó mi? Eddig jutottam. Kövi bejegyzésben le is írom, hogy mi a retek történt, mire jöttem rá és hogy azóta hogy vagyok, mik történtek.

Szólj hozzá!
Címkék: búcsúlevél

Ismét egy "csodás" nap.

2022. március 07. 13:52 - Megtalalomazigazit8

Valamikor éjjel 2-kor aludtam el és reggel 8-kor felkeltem, de semmi értelmét nem láttam, hogy bármit is csináljak, így visszafeküdtem aludni, gondoltam lehet csak még álmos vagyok. Aztán valamikor 11-kor felkeltem és próbáltam összeszedni magam. Elkezdtem telepíteni egy ügyfelem laptopját, aztán kicsit leveleztem a masszír lánnyal, de látszott, ismét nem valami kommunikatív. Tegnap este sem volt az..

Bár átgondoltam, hogy valójában nekem nem ő kell, azért jól esik vele levelezgetni, amolyan simogató a lelkemnek, hogy valakit érdeklek (a volt csajomon kívül...). Na hát most hogy látom pattintanak ismét, így ettől nem voltam túl boldog, de ez már csak hab a tortán. Éreztem, hogy olyan semmilyen kedvem sincs, nem is értettem. Már semmihez sincs kedvem napok óta. Se hobbizás se semmi. Edzek meg dolgozok és azt hittem, hogy jól esne a kikapcsolódás, de ahogy leülök, hogy na most hallgatok egy kis zenét, hát nincs kedvem. Van hogy leülök kiverni, mondom legalább az jó érzés és abbahagyom, mert ahhoz sincs kedvem, dög unalom.

Szóval próbálok kezdeni magammal valamit, kajálok vitaminok, erre rámtör megint a depi. Fasszom! Már megint vagy fél órát bőgök. A wc-re alig bírtam kimenni a sírógörcstől. Hát mondom ez kurva jó!

Oké, szar egyedül mostanában eléggé, jó lenne egy jó csaj akivel jó is, de hát még nincs és teszek érte és dumcsizok lányokkal és próbálkozok, meg edzek, hogy magamnak és más lányoknak is tetszek, meg fogyok ezerrel, most már 95,6kg vagyok és egy éve még 114 kg voltam. Nem tudom mit tehetnék még hogy jobban legyek, de kurvára elegem van már ebből a fos állapotból!

Ja és most 13.47 van és hol van még az este. Jesszus!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása