Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megtalálom az igazit!

Visszakaptam az önbecsülésem! B.Ú.É.K.!

2022. január 06. 00:27 - Megtalalomazigazit8

Boldog vagyok! Ismét BOLDOG!

Általánosan volt mindig hullámzás a depi és a jobb állapotom között. Most mintha megállni látszana.

Ma este belenéztem a tükörbe és láttam a szép nagy sötétbarna szemeim a vékonyabb jóképű arcomat, a magas izmos testem és a szép férfiasságom.. Persze mindezt meztelenül és elkezdtem mosolyogni és elkezdtem nézni magam, mélyen a saját szemembe és táncoltam, mozgattam a testem ide oda, feszengtem mint aki megrészegült a boldogságtól a sikertől és hirtelen olyan volt, mintha nem is én lennék, hanem valaki teljesen más! Egy picit mintha nem is lettem volna ott vagy hogy nem a testemben, hanem belekerültem volna a tükörbe és nem én nézek bele, hanem a tükörképem néz rám, én meg test nélkül nézek vissza. Le is kellett néznem a testemre, hogy itt vagyok azér na, annyira ne szálljunk már el :-)

Szóval valaki ismeretlen, egy idegent láttam a tükörben, akit bár még nem láttam, de mindig is ott volt, csak rajta voltak a szellemi terhek és a fizikai a zsírpárnák a reménytelenség a boldogtalanság az önbecsülés hiánya, aki már csak leköpi magát a tükörben, de most nem! Most egy egészen új, egy FÉRFI jelent meg a tükörben! Most azok a kis ősz hajszálak egy férfi erényei, ami jelzi, hogy már ő már egy érettebb, tapasztalt ember és jól áll neki még az a pár ősz hajszál is. Most már nem azt éreztem, hogy minden szar, hogy öregszem, hanem hogy ejha, de jó vagy! És milyen jóképű, gyönyörű szemekkel és a fess ősz hajszálakkal, huh!

Na de volt elő sztori is, nem csak úgy jött ez hipp-hopp. Ugye edzek ezerrel a haverral és bár csak 1 hónap és 3. hete toljuk, de elég látványos a változás. Mivel diétázok is, meg rendszeresen szedem az étrend kiegészítőket, anyagcsere fokozókat és szolizok, ezért gondolom gyorsabb a változás.

Na de a lényeg, hogy pár napja észrevettem, hogy egyre több lány néz meg. A szokásos észre sem vesznek helyett pár másodpercre rajtam hagyják a szemüket és van aki vissza-vissza néz. Leginkább fiatalabb lányok, ami nekem kifejezetten jól esik.

Tegnap voltam egy ügyfelemnél informatikai munkát csinálni és bár az ügyfelem nem volt ott,, de a feleségének testvére igen, T. T elég fiatalka, nem is tudom pontosan, de 20-nál nem több. Korábban már találkoztunk, mikor az ügyfelem P házasodott és elhívott rá. Akkor még B-vel voltam és ez a kis T, hu de tetszett már akkor is. Szép lány nagyon. gyönyörű az orra (lehet ez fura, de nekem számít ez is és szeretem a szép orrokat :-) ), szépen kisminkelt arc, kihúzott szem, hosszú körmök és egy picit husi, de olyan fiatalosan. Haver mondta is egyik nap az edzésen, hogy aha, neked most a picsás csaj kell. És igen, jól mondta, olyan kell. Nem volt még olyan, csak mikor még nyomtam a cuccot ezerrel és a komoly kapcsolataim sosem picsás, hanem inkább az a megbízhatónak kinéző átlag csajok voltak.

Szóval már azon az esküvőn felfigyeltem rá és mintha ő akkor is már nézelődött volna felém, de az szerintem max azért volt, mert jól állt az ing vagy barinőm volt és ugye a tiltott gyümölcs a legédesebb. Később mikor esküvő után taliztam vele P-nél huh, teljesen megsemmisültem, mert olyan szinten átnézett rajtam, hogy azt leírni nem lehet és nekem meg mindig csak az volt a fejemben, hogy huh bazzeg de szét kúrnám. Volt mikor váltottunk pár szót, de az inkább csak az én erőlködésem eredménye volt, hogy baromságokat kérdeztem és kénytelen volt rá válaszolni, hogy ne tűnjön seggfejnek, de látszódott rajta, hogy esélyem sincsen, én meg csak csorgatom a nyálam a fiatal pipi után..

Na de tegnap, mikor napközben megérkeztem, egyedül volt a nagy házukban és ahogy beléptem az ajtón, azonnal rámköszönt, lehetett érezni,hogy figyelve van rám, nem csak úgy leszarnak és mindjárt megkínált kávéval is! :-O Pár mondta után már hozta is a laptopját, mert azzal is volt egy kis probléma és őő, nem én, őő nyomta a dumát. Néztem is, hogy mi fasz van. én csak tök kedvesen mosolyogtam, meg érdeklődtem felé, figyeltem rá és persze válaszolgattam a kérdéseire. Leült mellém, sréhen balra, ahogy csináltam a gépét és közben dumcsiztunk, én meg néztem mint a vadállat. Hosszú combok, feszülős naci, hosszan csíkos. most egy picit még szedett fel, így nagyobb lett a popsi, de pont akkora, hogy jól elkapja az ember és vadul szétbassza hátulról. Na de így sem volt para, mert fiatalka és a kezén is ahhh, az a finom selymes bőre a hosszú kifestett körmivel! Az arca meg, ami most tőlem kb. 1 méterre volt, így minden apró részletét megfigyelhettem. A gyönyörű cicásra kihúzott szemei a csinos orra és ahogy beszél, atya ég, még az is picsás! Imádni való, valahogy az "s" meg "sz" betűket elsejpíti vagy mi. Hu bazzeg, kész voltam! Hosszú fekete felső volt rajta, de így is látszódtak, hogy vannak ott cicik és még néha ki is nyomta, meg dobálta a szép hosszú haját! Néha én is kihúzogattam magam, hogy lássa a dudorodó mellizmokat és a szép nagy vállakat, sőt, még direkt nyújtózgattam is, hogy a bicepszekből is kapjon egy kis ízelítőt :-).

Mivel szolizok, így a barnaság sokkal jóképűbbé tesz, meg mivel vékonyabb lett az arcom és a nagy sötétbarna szemeim is kiemeli, ami így ütőkártya, plusz még az izmaimat is szó szerint jobb színben tünteti fel :-) és mindennek tetejébe még az alkaromon is kijöttek erek, amik még férfiasabbá tesznek, így azért látszódott, hogy bejön neki a látvány. Hát kaptam is figyelmet rendesen. Folyamatosan az volt bennem, mint egy vadállatba, hogy lesz ami lesz, én mindjárt lesmárolom és megbaszom, úgy beteszem neki, hogy száján jön ki a farkam! :-) Ha meg félreértés van, akkor meg mi van? Max elutasít és akkor? Na de nem tettem, mivel nem éreztem, hogy ez helyes lenne. Ő egy fiatal csaj, mit kezdenék vele? Oké, hogy ügyvédnek tanul, de akkor is. olyan témák voltak, hogy a haverjaival hogy baszott be, hol bulizott, meg hogy mennyi idő a szakmai gyakorlat és hogy milyen seggfej tanárai voltak. Oké ez is izgató volt, mintha egy pornóban lennék. A fiatal csinike diáklány és a jóképű idősebb csávó... Na de ez most (még) csak dugásról szólna és emellett meg tárva nyitva volt az ajtó. Szép lenne, ha összejönne és kúrás közben ránk nyitnak P-ék az ügyfeleim.

Mikor indultam el, akkor P az ügyfelem felajánlotta, hogy levisz kocsival, mert ők egy picit magasban vannak, de nem nagyon, mondhatni dombon, ami Budán van. Ekkor jött T is, hogy ő is jönne, menne haza. Hmm mondom ez jó lesz. Mivel ez egy nagy autó és csak elől lehet ülni, mert ott vannak az ülések, ezért, T mellettem, középen ült én meg mellette. Hubazzeg, megint kész voltam! De nagyon! Aztán én hamarabb kiszálltam, mert másfelé lakom és másfelé kellett mennem BKV-val. Megkérdeztem hogy ő hol lakik, hát a Blahánál. Átgondoltam gyorsan, hogy az jó -e nekem, hát nem, de tudtam volna arra menni, de nem! Úgy éreztem, hogy nem ezt most nem. Esetleg legközelebb, meglátjuk. ez csak dugásról szólna és én most az igazit eresem. jó lenne persze egy kis "mellékes", de nem, nekem most nem ez a célom!

Bár tegnap este mosolyogva aludtam el és róla álmodoztam, de csak ma napközben esett le, hogy ez mekkora kurva jó volt már!!!!!!! Egy jó kis csini picsának tetszettem!! Bazzeg ilyen nagyon rég volt már! Önbecsülésemnek és büszkeségemnek is egy hatalmas plusz pont, sőt, egyenesen megjavult abból a fu de szar vagyok állapotból egy hu de jó vagy állapotba került! <3 :-D

Na és a nagy felismerés! Hát az volt a gondolatom, még mikor elkezdtem ezt az egész megtalálom az igazit őrületet, hogy akkor lesz meg, ha arra én is méltó leszek és mi történik? Egyre inkább olyannak találom magam mind testileg mind lelkileg, aki méltó egy jó csajra az igazira az ideális párjára! Hmhmmmmm! jó úton vagyok! <3 :-)

És még valami! Á az edzőtársam, ha ő nincs és nem dobja fel pont akkor mikor én is el akartam kezdeni edzeni, csak kis szaros voltam, hogy egyedül lemenjek gyúrni, akkor most nem lennék így és nem lennék ilyen jól! Szóval nagy piros pont Á -nak, akinek nyáron lesz az esküvője, ő arra akarja kigyúrni magát, hát valami jó kis nászajándékkal kell előállnom ezek után :-)

Nekem nagyon jól kezdődött ez az év, remélem másnak is lesznek hasonlóan szép sikerei!

Pusszantás mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megtalalomazigazit.blog.hu/api/trackback/id/tr1416804948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása